Avui: 08:00-21:00 h 93 797 14 00 680 56 55 26 +34 680 56 55 26

Ortopèdia estàndard i a mida

Disposem d'una gran varietat de productes d'ortopèdia tant estàndard com a mida. A més, t'oferim un servei d'assessorament personalitzat a domicili per tal d'estudiar i donar consell sobre possibles solucions i ajudes en l'adaptació de casa teva a les necessitats especials de les persones dependents, amb dificultats de mobilitat o en fase de recuperació. Pregunta'ns.   

caminador

Venda directa al pacient de productes d'ortopèdia: canelleres, genolleres, turmelleres, fèrules, estabilitzadors, immobilitzadors, mitges, faixes, bastons, crosses, caminadors, cadires de rodes, coixins, matalassos antiescares, elevadors de WC, cadires de dutxa i banyera, barres, llits electrònics, grues, calçat antiestrès i relaxant, baranes, etc., entre d'altres.

cadira de bany

Venda amb càrrec a la Seguretat Social d’articles ortopèdics estàndards i a mida.

plantilles a mida

Realitzem un estudi dels peus i eixos amb escàner i plataforma per fer en cada moment les plantilles que cada persona necessita i les fabriquem al nostre taller.

Silicones a mida

Realitzem silicones podals a mida per problemes com hallux valgus, ulls de poll, dits en urpa, etc.

Mitges compressió a mida

Disposem d'una àmplia gama de mitges estàndards i si necessites unes mitges de compressió a mida t'agafem totes les mesures necessàries per a que aquestes s'adaptin a tu per aconseguir l'efecte terapèutic desitjat. 

lloguer ortopèdia

Disposem d’un servei de lloguer de material ortopèdic per a que en qualsevol moment tinguis accés a allò que necessitis temporalment.

Ajudes vida diària

Si necessites ajudes tècniques per facilitar-te el dia a dia disposem d'eines per calçar-se, vestir-se, cordar-se, menjar, cosir, recollir, eines de recuperació com pilotes de silicona, pedalers, etc. No dubtis en consultar-nos.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.