Medicina Natural y Homeopatía

T’assessorem en el tractament homeopàtic més adequat en patologies freqüents com la grip, tos, aftes, berrugues, herpes, ansietat, insomni, trastorns digestius, afonia, al·lèrgia, conjuntivitis, estrenyiment, febre, faringitis, mareig, dismenorrea, síndrome premenopàusic, etc.
L’aromateràpia utilitza olis essencials de plantes per millorar la salut física i mental. Es tracta d’una teràpia molt eficaç que a diferència de les plantes utilitzades en fitoteràpia majoritàriament s’inhalen o apliquen sobre la pell. En el nostre laboratori preparem les mescles d’olis essencials adients per a cada pacient i oferim una àmplia gamma de productes altament eficaços.
El sistema floral de Bach està compost per 38 essències florals, cada una amb característiques diferents i que actuen bàsicament sobre diferents estats emocionals com la por, la inseguretat, l’ansietat, la desesperació, la ràbia, traumes, etc. Us preparem les flors més adequades per a cada cas.
La fitoteràpia utilitza una gran varietat de productes d’origen vegetal amb finalitat terapèutica, demostrant al llarg del temps la seva eficàcia. Tot i que en general sol tenir marges terapèutics més amplis i menys efectes secundaris que els fàrmacs sintètics, natural no és sinònim d’innocu. És important saber que existeixen plantes medicinals que poden interaccionar amb els fàrmacs i que hi ha certes contraindicacions que demanen un consell professional qualificat. Des de la farmàcia t'oferim plantes medicinals per l'insomni, depressió, ansietat, colesterol, depuratives hepàtiques, circulació, problemes digestius, anèmia, hipertensió, laxants, etc., sempre valorant les necessitats, característiques pròpies i la medicació del pacient per assegurar la seva efectivitat i seguretat.
Les Sals de Schüssler són 12 minerals que es troben en el nostre organisme de forma natural i que en certes ocasions es desequilibren com en refredats, tos, lesions cutànies, caiguda del cabell, rampes, espasmes musculars, contusions, retenció de líquids, migranyes, insomni, ansietat, etc. Et recomanem la sal més indicada en cada cas.
Preparem cosmètica natural amb olis essencials procedents d’agricultura ecològica sense conservants ni colorants.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.